Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η  ATHINAROM  είναι μία σύγχρονη εταιρεία εξειδικευμένη στην επιστημονική – ιατρική αρωμαθεραπεία και φυτική δερμοκοσμητολογία.

Εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο τα ιατρικής κατηγορίας αιθέρια έλαια της εταιρείας PRANAROM-HERBALGEM, καθώς και όλα τα προϊόντα της: φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης – βιολογικής καλλιέργειας, σκευάσματα με αιθέρια έλαια, βιολογικά καλλυντικά. Όλα, 100% αγνά και φυσικά, με πιστοποίηση από ανεξάρτητο ευρωπαϊκό εργαστήριο.
Διαχειρίζεται και προωθεί την συνεργασία Ελλήνων παραγωγών αιθέριων ελαίων με ξένες εταιρείες όπως η εταιρεία Pranarom.

Διαθέτει πρώτες ύλες για “σπιτικά” φυτικά καλλυντικά, ελεγμένης ποιότητας από εξειδικευμένα εργαστήρια στην Γαλλία και τις γνώσεις για την παρασκευή τους με ειδικά σεμινάρια παρασκευής φυτικών καλλυντικών, μοναδικά στην Ελλάδα.

Το έμπειρο προσωπικό και οι επιστημονικοί συνεργάτες της εταιρείας, παρέχουν επίσης τις συμβουλές τους, εκπαιδευτικά σεμινάρια Ιατρικής Αρωματοθεραπείας και συνεχή υποστήριξη σε όσους αποφασίζουν να ανακαλύψουν τον καταπληκτικό κόσμο της κλινικής Αρωματοθεραπείας.

Η Athinarom εγγυάται την ποιότητα των αιθερίων ελαίων, φυτικών ελαίων και όλων των υλικών για καλλυντικά που προτείνει, με την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού ελέγχου και πιστοποίησης, Εcocert.

——————————————————-

Η Διαχειρίστριά μας:

H Ελένη Κεφαλωνίτου, είναι εταιρικός αντιπρόσωπος των εταιριών PRANAROM και HERBALGEM για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ασχολείται από πολύ νεαρή ηλικία με την φυτοθεραπεία, τα βότανα και την αξία των φυτικών πρώτων υλών. Εκπαιδεύτηκε από τον ιατρό Νικόλαο Χρηστίδη, ψυχίατρο, ψυχαναλυτή, κλινικό αρωματοθεραπευτή και ιδρυτή του aromatotherapeia.gr, καθώς και από το «Collège International d’ Aromathérapie Dominique Baudoux», στην επιστημονική αρωματοθεραπεία και στην Γεμμοθεραπεία. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Κατάρτισης Βοτανοθεραπείας – Αρωματοθεραπείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πιστοποιημένη coach Υγείας & Ευεξίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2016 έως σήμερα συνεχίζει να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται δια μέσου του Inula Natural Health Group στο οποίο είναι μέλος.

——————————————————–

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΑΤΤΙΚΗ 18050

ΤΗΛ  :  2107242151 – 2106911022

E-MAIL: info@athinarom.gr

ΑΦΜ  : EL 038042229

————————————————————–

 PRANARÔM 

Έδρα το Βέλγιο, Avenue des Artisans, 44 – 7822 Ghislenghien.

Διευθύνεται από το 1991 από τον Dominique Baudoux, διεθνούς φήμης φαρμακολόγο και αυθεντία στην ιατρική χρήση των αιθέριων ελαίων.

Είναι leader στην διάθεση 100% αγνών και φυσικών αιθερίων ελαίων κατάλληλων για ιατρική αρωματοθεραπεία, καθώς και δερμοκαλλυντικών φυτικών ελαίων ψυχρής έκθλιψης βιολογικής καλλιέργειας.

Πραγματοποιεί ερευνητικό έργο σε ότι αφορά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων στον άνθρωπο και τα ζώα.

Το Διεθνές Κολλέγιο Επιστημονικής αρωματοθεραπείας της Pranarôm παρέχει ολοκληρωμένη διδασκαλία της ιατρικής αρωματοθεραπείας σε επαγγελματίες της υγείας (ιατρούς φαρμακοποιούς). Αναγνωρίζεται ως η πλέον έγκυρη ιδιωτική Σχολή επιστημονικής αρωματοθεραπείας στον κόσμο, υπό την διεύθυνση του ιδρυτού της Dominique Baudoux.

Όλα τα αιθέρια έλαια έχουν το λογότυπο HECT, που εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην χρήση τους επειδή σέβονται τα κριτήρια που απαιτεί η χρήση των αιθερίων ελαίων στην ιατρική αρωματοθεραπεία :

1. Το φυτό που έχει αποσταχθεί είναι βοτανολογικά ταυτοποιημένο.

2. Ορίζεται το μέρος του φυτού που έχει αποσταχθεί. (π.χ. φύλλα, άνθη κλπ)

3. Ο χημειότυπος (ή βιοχημική σύσταση του αιθέριου ελαίου) είναι προσδιορισμένος με αέριο χρωματογραφία με διπλό έλεγχο.

4. Η απόσταξη των φυτών σέβεται τους κανόνες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας καθώς και της ειδικής διάρκειας για κάθε φυτό ξεχωριστά. Τα αιθέρια έλαια που παραλαμβάνονται από συγκεκριμένους μικρούς παραγωγούς παρέχουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις γνησιότητας και αγνότητας χωρίς αλλοίωση ή νόθευση.