Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η  ATHINAROM  είναι μία σύγχρονη εταιρεία εξειδικευμένη στην επιστημονική – ιατρική αρωμαθεραπεία και φυτική δερμοκοσμητολογία.

Εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο τα ειδικής ποιότητας (ιατρικής κατηγορίας) αιθέρια έλαια της PRANAROM, 100% αγνά και φυσικά, με πιστοποίηση από ανεξάρτητο ευρωπαϊκό εργαστήριο.  Καθώς και όλα τα προϊόντα της PRANAROM : φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης – βιολογικής καλλιέργειας καθώς και σκευάσματα της εταιρείας με αιθέρια έλαια και καλλυντικά βιολογικά με πιστοποίηση ECOCERT.

Επίσης διαθέτει πρώτες ύλες για “σπιτικά” φυτικά καλλυντικά, ελεγμένης ποιότητας από εξειδικευμένα εργαστήρια στην Γαλλία και τις γνώσεις για την παρασκευή τους με ειδικά σεμινάρια παρασκευής φυτικών καλλυντικών, μοναδικά στην Ελλάδα.

Η ATHINAROM συνεργάζεται επιστημονικά με την PRANAROM και παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια Ιατρικής Αρωματοθεραπείας, δηλαδή χρήσης αιθερίων ελαίων ιατρικής κατηγορίας σε θεραπευτικό πλαίσιο. Στην Ελλάδα μόνο η ATHINAROM προτείνει αυτού του τύπου διδασκαλία από τον ιατρό Ν. Χρηστίδη.

Επιστημονικός συνεργάτης είναι ο Δρ Ν. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, ΙΑΤΡΟΣ , Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής και ειδικός στην Ιατρική χρήση των αιθερίων ελαίων. Εκπαίδευση – εργασία στο Παρίσι μέχρι το 2009.

Η Athinarom εγγυάται την ποιότητα των αιθερίων ελαίων, φυτικών ελαίων και όλων των υλικών για καλλυντικά που προτείνει με την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού ελέγχου και πιστοποίησης ECOCERT.

Η ATHINAROM είναι σε θέση να σας προμηθεύσει :

1. Aιθέρια έλαια 100% αγνά φυσικά και ακέραια βοτανολογικά και βιοχημικά πιστοποιημένα ((CT – medical grade) της Pranarôm ως αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

2. Φυτικά έλαια παρθένα ή πρώτης μηχανικής έκθλιψης, πιστοποιημένα της  Pranarôm.

3. Πρώτες ύλες για παρασκευή καλλυντικών

4. Φαρμακευτικές και καλλυντικές φιάλες και βάζα

5. Συνταγές και σεμινάρια για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ – ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ιατρός Ν. Χρηστίδης)

6. Προϊόντα ομορφιάς φυτικά πιστοποιημένα.

—————————————————-

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : ΠΑΛΛΑΔΟΣ 21 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΨΥΡΡΗ, ΑΘΗΝΑ 10554.

ΤΗΛ  :  2107242151 – 2106911022

E-MAIL: info@athinarom.gr

ΑΦΜ  : EL 038042229

H ATHINAROM συνεργάζεται εμπορικά και επιστημονικά με την βελγική εταιρεία Pranarôm International, της οποίας διαθέτει τα προϊόντα και την γνώση σε Ελλάδα και Κύπρο.

————————————————————–

 PRANARÔM 

Έδρα το Βέλγιο, Avenue des Artisans, 44 – 7822 Ghislenghien.

Διευθύνεται από το 1991 από τον Dominique Baudoux, διεθνούς φήμης φαρμακολόγο και αυθεντία στην ιατρική χρήση των αιθέριων ελαίων.

Είναι leader στην διάθεση 100% αγνών και φυσικών αιθερίων ελαίων κατάλληλων για ιατρική αρωματοθεραπεία, καθώς και δερμοκαλλυντικών φυτικών ελαίων ψυχρής έκθλιψης βιολογικής καλλιέργειας.

Πραγματοποιεί ερευνητικό έργο σε ότι αφορά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων στον άνθρωπο και τα ζώα.

Το Διεθνές Κολλέγιο Επιστημονικής αρωματοθεραπείας της Pranarôm παρέχει ολοκληρωμένη διδασκαλία της ιατρικής αρωματοθεραπείας σε επαγγελματίες της υγείας (ιατρούς φαρμακοποιούς). Αναγνωρίζεται ως η πλέον έγκυρη ιδιωτική Σχολή επιστημονικής αρωματοθεραπείας στον κόσμο, υπό την διεύθυνση του ιδρυτού της Dominique Baudoux.

Όλα τα αιθέρια έλαια έχουν το λογότυπο HECT, που εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην χρήση τους επειδή σέβονται τα κριτήρια που απαιτεί η χρήση των αιθερίων ελαίων στην ιατρική αρωματοθεραπεία :

1. Το φυτό που έχει αποσταχθεί είναι βοτανολογικά ταυτοποιημένο.

2. Ορίζεται το μέρος του φυτού που έχει αποσταχθεί. (π.χ. φύλλα, άνθη κλπ)

3. Ο χημειότυπος (ή βιοχημική σύσταση του αιθέριου ελαίου) είναι προσδιορισμένος με αέριο χρωματογραφία με διπλό έλεγχο.

4. Η απόσταξη των φυτών σέβεται τους κανόνες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας καθώς και της ειδικής διάρκειας για κάθε φυτό ξεχωριστά. Τα αιθέρια έλαια που παραλαμβάνονται από συγκεκριμένους μικρούς παραγωγούς παρέχουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις γνησιότητας και αγνότητας χωρίς αλλοίωση ή νόθευση.