Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η  ATHINAROM LTD  είναι μία σύγχρονη εταιρεία εξειδικευμένη στην επιστημονική αρωμαθεραπεία, την φυτική δερμοκοσμητολογία και την Γεμμοθεραπεία (εμβρυοβοτανοθεραπεία).

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο των προϊόντων των εργαστηρίων HERBIOLYS (100% φυτικά συμπληρώματα διατροφής, φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια & φυτικά έλαια )και επίσημος διανομέας σε Ελλάδα και Κύπρο των εταιρειών PRANAROM-HERBALGEM-BIOFLORAL: αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης – βιολογικής καλλιέργειας, σκευάσματα με αιθέρια έλαια, βιολογικά καλλυντικά, προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Όλα, 100% αγνά και φυσικά, με πιστοποίηση από ανεξάρτητα ευρωπαϊκά εργαστήρια.
Διαχειρίζεται και προωθεί την συνεργασία Ελλήνων παραγωγών αιθέριων ελαίων με ξένες εταιρείες.

Διαθέτει πρώτες ύλες για “σπιτικά” φυτικά καλλυντικά, ελεγμένης ποιότητας από εξειδικευμένα εργαστήρια στην Γαλλία και τις γνώσεις για την παρασκευή τους με ειδικά σεμινάρια παρασκευής φυτικών καλλυντικών για όποιον ενδιαφέρεται.

Το έμπειρο προσωπικό και οι επιστημονικοί συνεργάτες της εταιρείας, παρέχουν επίσης τις συμβουλές τους και τις υπηρεσίες τους, εκπαιδευτικά σεμινάρια  και συνεχή υποστήριξη σε όσους αποφασίζουν να ανακαλύψουν τον καταπληκτικό κόσμο της επιστημονικής Αρωματοθεραπείας.

Η Athinarom Ltd εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων που επιλέγει για τους πελάτες της, με τις πιστοποιήσεις αυτών από διεθνής οργανισμούς ελέγχου ποιότητας.

——————————————————–

DIMOKRATIAS 5, 5330, AGIA NAPA, AMMOCHOSTOS, CYPRUS

ΤΗΛ  :  +30 2107242151 – +30 2106911022 – +357 96760003

E-MAIL: contact@athinarom.com.cy

VAT NUMBER: 10358722T

————————————————————–

PRANARÔM – BIOFLORAL

Έδρα το Βέλγιο, Avenue des Artisans, 44 – 7822 Ghislenghien.

Είναι leader στην διάθεση 100% αγνών και φυσικών αιθερίων ελαίων, καθώς και δερμοκαλλυντικών φυτικών ελαίων ψυχρής έκθλιψης βιολογικής καλλιέργειας.

Πραγματοποιεί ερευνητικό έργο σε ότι αφορά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων στον άνθρωπο και τα ζώα.

Το Διεθνές Κολλέγιο Επιστημονικής αρωματοθεραπείας της Pranarôm παρέχει ολοκληρωμένη διδασκαλία της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε επαγγελματίες της υγείας. Αναγνωρίζεται ως η πλέον έγκυρη ιδιωτική Σχολή επιστημονικής αρωματοθεραπείας στον κόσμο, υπό την διεύθυνση του ιδρυτού της Dominique Baudoux.

Όλα τα αιθέρια έλαια έχουν το λογότυπο HECT, που εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην χρήση τους επειδή σέβονται τα κριτήρια που απαιτεί η χρήση των αιθερίων ελαίων στην επιστημονική αρωματοθεραπεία :

1. Το φυτό που έχει αποσταχθεί είναι βοτανολογικά ταυτοποιημένο.

2. Ορίζεται το μέρος του φυτού που έχει αποσταχθεί. (π.χ. φύλλα, άνθη κλπ)

3. Ο χημειότυπος (ή βιοχημική σύσταση του αιθέριου ελαίου) είναι προσδιορισμένος με αέριο χρωματογραφία με διπλό έλεγχο.

4. Η απόσταξη των φυτών σέβεται τους κανόνες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας καθώς και της ειδικής διάρκειας για κάθε φυτό ξεχωριστά. Τα αιθέρια έλαια που παραλαμβάνονται από συγκεκριμένους μικρούς παραγωγούς παρέχουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις γνησιότητας και αγνότητας χωρίς αλλοίωση ή νόθευση.