Ανθρακικό ασβέστιο

4.00 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ , ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Το ανθρακικό ασβέστιο χρησιμοποιείται πρωτίστως στις οδοντόπαστες ως πυκνωτικό και ήπιο λειαντικό. Είναι, επίσης, ενδιαφέρον γιατί προσδίδει αδιαφάνεια  κυρίως ως λευκός φορές στα προϊόντα μακιγιάζ.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Περιγραφή

Το ανθρακικό ασβέστιο χρησιμοποιείται πρωτίστως στις οδοντόπαστες ως πυκνωτικό και ήπιο λειαντικό.

Είναι, επίσης, ενδιαφέρον γιατί προσδίδει αδιαφάνεια  κυρίως ως λευκός φορές στα προϊόντα μακιγιάζ.

Σύνθεση : CaCO(99%)

Τρόπος παραλαβής και προέλευση :Από φυσικό ασβεστίτη που εξάγεται στο Orgon Γαλλία.

Ποιότητα : Φαρμακευτική και καλλυντική

Παρουσίαση : Λευκή λεπτή σκόνη σε σακουλάκι με φερμουάρ 250gr.

ΟΜΟΡΦΙΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Ήπιο λειαντικό
  • Προσδίδει αδιαφάνεια
  • Πυκνωτικός παράγων

ΧΡΗΣΕΙΣ

  • Στις οδοντόπαστες ως ήπιο λειαντικό και πυκνωτικό.
  • Στα προϊόντα μακιγιάζ ως αδιαφανής φορέας.

ΥΓΕΙΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Φυσικό ασβέστιο

Χρήση σύμφωνα με τις συμβουλές του ιατρού σας

Ποσολογία : Ρυθμίζεται ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και υφή.

Διαλυτότητα : Αδιάλυτο στο νερό, αδιάλυτο σε λάδι.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ :

Με διασπορά σε υδάτινη βάση (για τις οδοντόπαστες) σε βάσλαμο ή σε μείγμα πούδρας (μακιγιάζ)

Συντήρηση σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς υγρασία.

Μακριά από τα παιδιά.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος