Dicaprylyl Carbonate

13.80 

Παράγοντας υφής πολύ μαλακτικός για το δέρμα ο ανθρακικός δικαπρυλυλαιθέρας δημιουργεί στα προϊόντα σας βελούδινη υφή και διαπερνά το δέρμα χωρίς να δημιουργεί φιλμ και να κλείνει τους πόρους.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:

Περιγραφή

Παράγοντας υφής πολύ μαλακτικός για το δέρμα ο ανθρακικός δικαπρυλυλαιθέρας δημιουργεί στα προϊόντα σας βελούδινη υφή και διαπερνά το δέρμα χωρίς να δημιουργεί φιλμ και να κλείνει τους πόρους. Φροντίζει την επιδερμίδα και θεωρείται το άριστο φυτικό υποκατάστο των συνθετικών σιλικόνων και της παραφίνης. Είναι πολύ σταθερό και δεν οξειδώνεται. Πολύ επαγγελματική πρώτη ύλη για τα προϊόντα μακιγιάζ, ντεμακιγιάζ και περιποιήσης.

Ποιότητα: καλλυντική φυτική (λάδι καρύδας)

INCI: Dicaprylyl carbonate

Ποιότητα: καλλυντική φυτική (λάδι καρύδας)

Παρουσίαση: Υγρό ελαιώδες άχρωμο, άοσμο σε φιάλη πετ 100ml

Το Dicaprylyl carbonate μπαίνει στην λιπαρή φάση και θερμαίνεται με τα λάδια σε ποσοστό 2-15%

-Oil-free

Για να φτιάξετε προϊόντα με λεπτή υφή που να μοιάζουν με τα προϊόντα του εμπορίου σας προτείνουμε τα παρακάτω βιοδιασπώμενα φυσικά υλικά:

Το Dicaprylyl carbonate  (ανθρακικός δικαπρυλυλαιθέρας) διευκολύνει στην απαλή και βελούδινη εξάπλωση του γαλακτώματος. Δίνει μια αίσθηση πολύ απαλή και διεισδύει πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα στις κρέμες και τα γαλακτώματα για το πρόσωπο και το σώμα και τα καθαριστικά προϊόντα και τα προϊόντα μακιγιάζ («oil free» για παράδειγμα).

Η Coco silicone  (Coco Σιλικόνη) είναι ένα άλλο υλικό υφής μη λιπαρό, ιδιαίτερα δημοφιλής στη φροντίδα των μαλλιών (οροί, λάδια, κρέμες χωρίς ξέβγαλμα …) για τη προστατευτική και μαλακτική της δράση, παρόμοια με τις συνθετικές σιλικόνες. Για τη φροντίδα του δέρματος, η αφή που δίνει αρχικά είναι πιο ξηρή και απαλή σε σχέση με το Dicaprylyl carbonate αλλά απορροφιέται πιο αργά και αφήνει το προϊόν να γλυστράει στην επιφάνεια του δέρματος, που έχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα μασάζ.

Το Dry Touch είναι το λιγότερο λιπαρό υλικό για υφή εντελώς ξηρή. Είναι πτητικό και δεν αφήνει κανένα φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, και έτσι φτιάχνουμε προϊόντα πολύ διεισδυτικά. Δεν φράζει τους πόρους του δέρματος, δεν οξειδώνεται και ενδείκνυται για λιπαρά, ακνεϊκά δέρματα και με μαύρα στίγματα.

Για να δημιουργήσετε προϊόντα με διαφορετική υφή και σύσταση ανακατέψτε τα υλικά υφής μεταξύ τους. Ένα άλλο λάδι μη λιπαρό που βοηθάει στη σύσταση μη λιπαρής υφής είναι και το Caprylis, πολύ ελαφρύ και πολύ σταθερό στην οξείδωση.

Για να φτιάξετε προϊόντα θρέψης, αντι-γήρανσης, αναγέννησης, προσθέστε λάδια φυτικά ψυχρής έκθλιψης(Αργκαν, Νυχτολούλουδο, Μποράγκο, Αγριοτριανταφυλλιάς).

paragontes yfis_athinarom

 

Δοσολογία: 2-15%

Συνολική ποσότητα προϊόντος 5% Dicaprylyl carbonate 10% Dicaprylyl carbonate 15% Dicaprylyl carbonate
~ 10 g 0.5 g (0.55 ml) 1.0 g (1.1 ml) 1.5 g (1.7 ml)
~ 30 g 1.5 g (1.7 ml) 3.0 g (3.3 ml) 4.5 g (5 ml)
~ 50 g 2.5 g (2.8 ml) 5.0 g (5.5 ml) 7.5 g (8.3 ml)
~ 100 g 5.0 g (5.5 ml) 10.0 g (11.1 ml) 15.0 g (16.7 ml)
~ 250 g 12.5 g (13.9 ml) 25.0 g (27.8 ml) 37.5 g (41.7 ml)

Δείτε την παρακάτω συνταγή :

http://www.athinarom.gr/new-recipe/vasi-leiansis-make-up/

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος