EMUL’ MINUTE

11.50 

Φυτικός γαλακτωματοποιητής για γαλακτώματα “νερό σε λάδι” ή “cold cream” με ρευστή ως παχύρρευστη υφή.

Σε υγρή μορφή χρησιμοποιείται εν ψυχρώ για γαλάκτωμα “στα γρήγορα” και χωρίς κίνδυνο αλλοίωσης των ευαίσθητων φυτικών ελαίων.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ξηρά  μαλακτικά στην ελαιώδη φάση για πολύ λεπτή και δροσερή υφή κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

ΔΡΑΣΗ : Γαλακτωματοποιητής

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : 100% φυτική (ρικίνη, φοίνικας).

ΤΥΠΟΣ : νερό στο λάδι, μη ιονικός, μη αιθοξυλιωμένος.

Ονομασία INCI : Polyglyceryl-3-diisostearate, polyglyceryl-3-polyricinoleate

Όψη : παχύρρευστο υγρό

Χρώμα : διάφανο ωχρό κίτρινο

Οσμή : γλυκιά, χαρακτηριστική

Συντήρηση : Σε θερμοκρασία δωματίου, χωρίς φως και θερμότητα. Κλείστε καλά το πώμα μετά την χρήση.

ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ : Όλοι οι τύποι επιδερμίδας

ΤΥΠΟΣ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ : ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΛΑΔΙ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Δεν χρειάζεται συν-γλακτωματοποιτής
  • “νερό στο λάδι” ή cold cream
  • Γαλακτώματα ρευστά ή παχύρρευστα. ,ανάλογα με το ποσοστό της ελαιώδους φάσης.
  • Μπορούμε να πυκνώσουμε τα γαλακτώματα  με στεατικό μαγνήσιο
  • Χρησιμοποιείται εν ψυχρώ, μπορούμε να φτιάξουμε πολύ απλά και πολύ γρήγορα γαλακτώματα χωρίς καμία θέρμανση. 
  • Χωρίς πολύ χρωστική, για λευκά και λαμπερά γαλακτώματα.

ΧΡΗΣΕΙΣ : Για κρέμες και γαλακτώματα για το πρόσωπο και το σώμα.

  • Ενυδάτωση
  • Αντιρυτιδικά
  • Ντεμακιγιάζ
  • Πόδια και χέρια
  • Αντηλιακά
  •  “water-proof”
  • Ρευστό μέικ απ.

ΔΙΑΛΥΤΟΤΗΤΑ : διαλυτό στην ελαιώδη φάση, δεν χρειάζεται ζέσταμα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : 1-8% του συνολικού βάρους στην ελαιώδη φάση.

  • Όσο πιο μεγάλη είναι η υδατώδης φάση τόσο το γαλάκτωμα θα είναι ποιο πυκνό.
  • Αντίθετα όσο πιο μεγάλη είναι η υδατώδης φάση τόσο το γαλάκτωμα θα είναι πιο αραιό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30ml.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος