Προσφορά!

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ Νο 3

4.50  3.80 

Αυτο-γαλακτωματοποιητής πολύ εύκολος στη χρήση για να φτιάξετε απαλές  και παχιές όμορφες κρέμες.

Είναι  πολύ ευπροσάρμοστος γαλακτωματοποιητής με τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε μια μεγάλη γκάμα, ως προς την υφή, από κρέμες- υδαρές ως πολύ πηκτές ανάλογα με την δοσολογία. Δεν αφήνει λιπαρότητα αλλά μάλλον φρεσκάδα.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Δράση : Γαλακτωματοποιητής, για να φτιάξετε γαλακτώματα που διαρκούν.

Σύνθεση : Εστέρες λιπαρών οξέων φυτικής προέλευσης και γλυκερόλης φυτικής προέλευσης.

Προέλευση : Φυτική (Καρύδα, φοίνικας) και μεταλλική (ποτάσα).

Τύπος: Αυτο-γαλακτωματοποιητής λάδι στο νερό, μη ιονικός, μη αιθοξυλιωμένο.

Ονομασία INCI : Glyceryl stearate, Potassium stearate

Όψη : Πούδρα

Χρώμα : Λευκό

Οσμή : Χαρακτηριστική, ελαφρώς όξινη

Συσκευασία 30gr, 250gr

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ : Σε θερμοκρασία δωματίου, χωρίς υγρασία και φως. Κλείστε το καλά μετά από κάθε χρήση.

Για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για κανονικά, μικτά και λιπαρά.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  • Αυτο-γαλακτωματοποιητής: φτιάχνετε τα γαλακτώματα σας χωρίς να έχετε ανάγκη από συ-γαλακτωματοποιητή η σταθεροποιητή.
  • Πολύ εύκολος στη χρήση.
  • Φτιάχνετε πολύ όμορφα γαλακτώματα λαμπερά, λεία, πολύ σταθερά.
  • Μεγάλη γκάμα διαφορετικών γαλακτωμάτων σε υφή, από πολύ υδαρή ως πολύ πηχτά.
  • Υφή όχι λιπαρή και πολύ διεισδυτική.

ΧΡΗΣΕΙΣΓια να φτιάξετε κρέμες και γαλακτώματα για το πρόσωπο και το σώμα, ιδανικό κυρίως για:

  • Ενυδάτωση προσώπου και σώματος
  • Αντιρυτίδες – αντιγήρανση
  • Για γύρω από τα μάτια
  • Γαλάκτωμα σώματος
  • Κρέμες μη λιπαρές για χέρια και πόδια

Διαλυτότητα : Στην ελαιώδη φάση εν θερμώ. Σημείο τήξης : 56-61°C Δοσολογία : 3 ως 8% (του συνολικού βάρους) προσθέτετε στην ελαιώδη φάση. Τρόπος δράσης : Γαλακτωματοποίηση εν θερμώ στους 75°C

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  •  Διαλύστε τον γαλακτωματοποιητή Νο°3 στη λιπαρή φάση στους 75°C
  •  Θερμάνετε την υδατική φάση στους 75°C.
  •  Αναμείξτε τις 2 φάσεις ανακατεύοντας καλά με το αναδευτηράκι ή το ηλεκτρικό μιξεράκι.

Σημαντική παρατήρηση :Για να μένει σταθερό το γαλάκτωμα πρέπει να ελέγχετε το 
pH της κρέμας να είναι μεταξύ 6 και 7.5.
Το όξινο pH τείνει να αποσταθεροποιεί το γαλάκτωμα.Ο γαλακτωματοποιητής Νο°3 έχει την τάση να ουδετεροποιεί τα όξινα pH, οπότε και αν χρησιμοποιείτε ανθόνερα (όξινα) στην υδατική σας φάση ο γαλακτωματοποιητής θα το διορθώσει. Αν έχετε μόνο ανθόνερα στην υδατική φάση πρέπει να ελέγξετε το pH με τα πεχαμετρικά χαρτάκια. Αν είναι κάτω από 6 πρέπει να προσθέσετε μαγειρική σόδα μέχρι να προσαρμοστεί το pH. Συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον γαλακτωματοποιητή σε προϊόντα που θα προσθέσετε AHA οξέα φρούτων, DHA, σκόνη alun.

ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ :

  • Για να φτιάξετε πηχτές κρέμες : 10-30% ελαιώδους φάσης και 5-8% Γαλακτωματοποιητή Νο°3
  • Για να φτιάξετε υδαρείς κρέμες : 10-20% ελαιώδους φάσης 3-5% Γαλακτωματοποιητή Νο° 3.
Ποσοστό % Γαλακτω-ματοποιητή Ν°3    ΕΛΑΦΡΥ                      ποσοστό % ελαιώδους φάσης                     ΠΛΟΥΣΙΟ
10% 20% 30%
3% Γαλάκτωμα-κράμα ρευστά, υδαρή, προσθέστε 0.3% γόμας Xanthane για περισσότερη σταθερότητα και να απλώνεται καλύτερα Κρέμα ρευστή, ελαφριά, προσθέστε 0.3% γόμας Xanthane για περισσότερη σταθερότητα και να απλώνεται καλύτερα Κρέμα ρευστή, πλούσια, λίγο σταθερή, προσθέστε 0.3% γόμας Xanthane για περισσότερη σταθερότητα και να απλώνεται καλύτερα
5% Κρέμα ρευστή, ελαφριά, καλή σταθερότητα Κρέμα ρευστή ως μεσαία πηχτή, δροσερή, πολύ καλή σταθερότητα Κρεμώδης, όχι λιπαρή, πολύ καλή σταθερότητα
8% Παχιά κρέμα, ελαφριά, Πολύ καλή σταθερότητα Κρεμώδης, όχι λιπαρή, πολύ καλή σταθερότητα Κρεμώδης, όχι λιπαρή, πολύ καλή σταθερότητα

 ΤΥΠΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Συμβατότητα με συντηρητικά :Συνδυασμοί

    • Μόνος του
    • Με συν-γαλακτωματοποιητή/παράγοντα υφής όπως η κυτηλική αλκοόλη ή το στεατικό οξύ. Με αυτά εμπλουτίζεται η υφή και γίνονται τα γαλακτώματα πιο απαλά και πιο κρεμώδη, ταυτόγχρονα αυξάνουν τη σταθερότητα του γαλακτώματος.
    • Σε συνδυασμό με πηκτικό όπως η γόμα Ξανθάνη (Xanthane) (0.2-0.3%) σε υδατική φάση. Απλώνεται πιο εύκολα στην επάλειψη και είναι πιο δροσερή. Επίσης η χρήση της κάνει κρέμες και γαλακτώματα πιο σταθερές με μικρές δόσεις Γαλακτωματοποιητή Νο 3.
Συνολική ποσότητα τελικού προϊόντος 3% Γαλακτωματοποιητή   Νο 3 5% Γαλακτωματοποιητή   Νο 3 8% Γαλακτωματοποιητή Νο 3
~ 30 ml 0.9 g 1.5 g 2.4 g
~ 50 ml 1.5 g 2.5 g 4 g
~ 100 ml 3 g 5 g 8 g
Εκχύλισμα κουκούτσια Γκρέιπφρουτ Naticide Cosgard
Συμβατότητα             **       ***     ***

———————————————————-

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

 

  • 5%     Γαλακτωματοποιητής Νο° 3
  • 30%  Σησαμέλαιο
  • 64.4% Νερό
  • 0.6%  Συντηρητικό Cosgard

  • 8% Γαλακτωματοποιητής Νο° 3
  • 30% Σησαμέλαιο
  • 61.4% Νερό
  • 0.6% συντηρητικό Cosgard

  • 3% Γαλακτωματοποιητής Νο° 3
  • 10% Σησαμέλαιο
  • 86.1% Νερό
  • 0.3% γόμα Xanthane
  • 0.6% συντηρητικό Cosgard

  • 5% Γαλακτωματοποιητής Νο° 3
  • 20% Σησαμέλαιο
  • 74.4% Νερό
  • 0.6% Συντηρητικό Cosgard

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος

,