ΙΝΟΥΛΙΝΗ

8.50 

Πολυσακχαρίτης φρουκτόζης 100% φυτικός και ΒΙΟλογικός είναι εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας και μαλακτικός για την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Η ινουλίνη είναι ειδικότερα πολύτιμη στις φροντίδες μαλλιών ως conditionneur.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Περιγραφή

Πολυσακχαρίτης φρουκτόζης 100% φυτικός και ΒΙΟλογικός είναι εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας και μαλακτικός για την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Η ινουλίνη είναι ειδικότερα πολύτιμη στις φροντίδες μαλλιών ως conditionneur.

Δράση : Ενεργό στοιχείο ενυδατικό και conditionneur μαλλιών.

Ονομασία INCI : Inulin (> 90% inuline)

Ποιότητα : 100% φυτικής προέλευσης agave (μεξικάνικος κάκτος) ή Ηλίανθος ο κονδυλώδης, πιστοποιημένα βιολογικά.

  Πιστοποιημένο ΒΙΟ από την Ecocert FR-BIO-01

Παρουσίαση : Λεπτή σκόνη, λευκή, ελαφρώς όξινη ή καραμελέ οσμή, συσκευασμένη σε βαζάκι.

————————————

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ :

  • Ενυδατική για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.
  • Μαλακτική για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.
  • Conditionneur φυσικό μαλλιών νη ιονικό. Λειαίνει την ίνα της τρίχας (χωρίς αλληλοεπίδραση με τις επιφανειοδραστικές ουσίες).

ΧΡΗΣΕΙΣ : Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και μαλλιών για

  • Φροντίδα μαλλιών : σαμπουάν, μετά το λούσιμο, μάσκες, προϊόντα κομμωτικής κλπ:
  • Κρέμες, γαλακτώματα και μάσκες που ενυδατώνουν το πρόσωπο και το σώμα.
  • Προϊόντα που πλενόμαστε ή απολεπιστικά για το πρόσωπο και το σώμα.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ :

  • Σαμπουάν και για μετά το λούσιμο ενυδατικά και conditionners.
  • Κρέμες και γαλακτώματα για το πρόσωπο και το σώμα.
  • Λοσιόν ντεμακιγιάζ ή τονωτικές.
  • Προϊόντα κόμμωσης ή ομορφιάς των μαλλιών.
  • Προϊόντα για απαλό πλύσιμο : τζελ για ντους, σαμπουάν, σαπούνι κλπ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΤΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

 ΠΟΣΟΤΗΤΑ : 1 ως 2 % του βάρους του τελικού προϊόντος.

Τη προσθέτετε ως έχει σε έτοιμο προϊόν ή σε σκεύασμα που θα φτιάξετε στο σπίτι.

——————————————————————-

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ!

Μερικές ιδέες :

  • Απαλό σαμπουάν
  • Προϊόντα κομμωτικής προστατευτικά ή “για να πειθαρχήσουν τα μαλλιά”.
  • Γαλάκτωμα ενυδατικό σώματος
  • Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ενυδατικό.

Στη πράξη:

Προσθέστε την ινουλίνη κατά προτίμηση στο τέλος της παρασκευής.
Αναδέψτε αρκετά για καλή ομογενοποίηση.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ :

Συνολική ποσότητα του τελικού σκευάσματος 1% ινουλίνης 2% ινουλίνης
~ 30 g 0.3 g 0.6 g
~ 50 g 0.5 g 1.0 g
~ 100 g 1.0 g 2.0 g
~ 250 g 2.5 g 5.0 g

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μακριά από τα παιδιά, μην καταπίνετε, μην εισπνέετε, όχι επαφή με τα μάτια.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ : Πολύ ευαίσθητο στην υγρασία, το φως και την θερμότητα. Διατηρείστε το στο σακουλάκι του στο ψυγείο. Κλείστε το καλά μετά από κάθε χρήση αφού βγάλετε τον αέρα από μέσα.

————————————————————————————————————————-

Η ινουλίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης της φρουκτόζης, δηλαδή μία αλυσίδα συνδεδεμένων υδατανθράκων τύπου φρουκτόζης. Είναι μια διαλυτή διαιτητική ίνα τύπου “προβιοτική”, παρούσα στις ρίζες και ριζώματα πολλών φυτών, όπου χρησιμεύει ως απόθεμα ενέργειας. Βρίσκεται κυρίως σε φυτά της οικογένειας Asteraceae, όπως ραδίκια, αγκινάρες Ιερουσαλήμ, αγκινάρα, κολλιτσίδα, κρεμμύδια ντάλιες … Σε καλλυντικά, οι πολυσακχαρίτες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για ενυδάτωση και απαλότητα τους. Πράγματι, έχουν τη ιδιότητα να συγκρατούν το νερό και να σχηματίζουν επί της επιφανείας του δέρματος ή των μαλλιών υδατικό φιλμ, το οποίο διατηρεί την ενυδάτωση και παρέχει ένα πολύ απαλό άγγιγμα. Η ινουλίνη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη φροντίδα των μαλλιών, όπου η έντονη ενυδάτωση και η λείανση της επιτρέπει να ενεργεί σαν ένα φυσικό μαλακτικό.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος