ΜΠΑΜΠΟΥ / BAMBUSA ARUNDINACEA

7.30 

Εκχύλισμα μπαμπού σε σκόνη που αποτελείται 100% από χυμό ενήλικα μπαμπού (Tabasheer).

Εξαιρετικά πλούσιο σε πυρίτιο και η σκόνη είναι σούπερ λεπτή. Επομένως πρόκειται για ιδανικό προϊόν για να φτιάξουμε πούδρες μακιγιάζ.

Υφή απαλή και μεταξένια, υψηλή ικανότητα απορρόφησης όπως και ματ αποτέλεσμα. Must για κραγιόν, μάσκαρα, σκιές ματιών, μέικ απ, για την εφίδρωση, για την περιποίηση μικτής και λιπαρής επιδερμίδας.

Είναι επίσης γνωστό ότι έχει συσφιγκτικές και τονωντικές ιδιότητες που είναι ιδαίτερα χρήσιμες στο αδυνάτισμα ή μετά την κύηση.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Βοτανολογική ονομασία : Bambusa arundinacea

Προέλευση : Ινδία

Τύπος καλλιέργειας : αυτοφυής

Πως εξάγεται : συλλογή του χυμού από τον κορμό, αποξήρανση και μικροσωματιδιοποιήση.

Όψη : Πολύ ψιλή σκόνη (50 microns)

Χρώμα : Λευκό

Ποιότητα : 100 % αγνή και φυσική, ποιότητα κοσμητολογική και διατροφική.

Ποσοστό σε χυμό Μπαμπού : 100%

Λειτουργία : συστατικό με απαλή υφή agent de toucher soyeux, φορέας σε μορφή πούδρας για ενεργό μακιγιάζ ματ.

Διαλυτότητα : Διαλύεται εντελώς στο νερό με ανακάτεμα.

Συντήρηση : σε σκιερό, χωρίς υγρασία μέρος. Κλείνετε καλά το καπάκι μετά τη χρήση.

Ονομασία INCI : Bambusa arundinacea stem powder

—————————————————————–

Το εκχύλισμα αυτό  από μπαμπού αποτελείται 100% από χυμό ενήλικα μπαμπού (Tabasheer). Ο εξαιρετικός του πλούτος σε σε πυρίτιο λεπτής μικροσωματιακής δομής (50 micron) το καθιστούν ιδανικό για προϊόντα πούδρας μακιγιάζ.

Η μεταξένιας υφή του και η υψηλή απορροφητική του ικανότητα στις πούδρες που χρωματίζουν όπως και η ικανότητα του να κάνει ματ μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες είναι αξιοσημείωτες.

Είναι απαραίτητο προϊόν για αναρίθμητες εφαρμογές : κραγιόν, μάσκαρα, σκιές βλεαφαρίδων, μέικ-απ, αντι-ιδρωτικά, προϊόντα φροντίδας για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Είναι επίσης γνωστό για τις συσφιγκτικές και τονωτικές ιδιότητες πολύ χρήσιμες για φροντίδες αδυνατίσματος ή μετά την εγκυμοσύνη.

Υπάρχουν πολλά εκχυλίσματα μπαμπού διαφόρων ποιοτήτων και κόστους : για να είστε σίγουροι για την ποιότητα βεβαιωθείτε: ότι τα κάθε μικροσωματίδιο της πούδρας είναι μικρότερη ή ίση με 50 microns και για την υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο.

Ενδείξεις :

Το ενεργό αυτό συστατικό χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και στο μακιγιάζ «σπιτικά» για τις πολλές ιδιότητες του:

  1. Κάνει ματ για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες
  2. Αποσμητικά και αντι-ιδρωτικά σκευάσματα
  3. Μεταξένια, απαλή υφή στην Παρασκευή προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο ή το σώμα.
  4. Συσφιγκτικό και τονωτικό στην παρασκευή αναπλαστικών προϊόντων για τέντωμα, σύσφιξη, αδυνάτισμα ( μετά την εγκυμοσύνη…)
  5. Συστατικό που επαναφορτίζει σε μέταλλα για την παρασκευή προϊόντων για κουρασμένες επιδερμίδες.
  6. Προϊόντα απολεπιστικά μαλακά.
  7. Βάση ή ενεργό συστατικό στην κατασκευή προϊόντων μακιγιάζ.

–  Πούδρες ελεύθερες ή συμπαγείς

– Σκιές για βλεφαρίδες

–  Κραγιόν

– Μάσκαρα

– Μέικ-απ ή κρέμα

–   Blush

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ – Εμπλουτίζει σε μέταλλα – Σύσφιξη και τόνωση του δέρματος – Μαλακή αφή, μεταξένια σατέν με πολύ λεπτούς κόκκους – Κάνει ματ την επιδερμίδα και την προστατεύει. – Απορροφά την υπερβολική εφίδρωση – Άριστη φορέας σε πούδρα για την παρασκευή ξηρών καλλυντικών – Υψηλή απορροφητική ικανότητα για πούδρες που χρωματίζουν: τέλειο, ως φορέας για τα πολύχρωμα μακιγιάζ πούδρας – Κάνει ευκολότερη την εφαρμογή και την διασπορά των λοσιόν σώματος – Μειώνει τη διάχυση του κραγιόν – Αυξάνει τον όγκο του μάσκαρα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος