ΚΕΡΙ ΚΑΡΝΑΟΥΜΠΑ

7.10 

Ένα ανθεκτικό κερί με μεγάλη προστατευτική ικανότητα ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και τα χείλη

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

 

Ονομασία INCI : Copernicia Cerifera wax

100% φυσικό, προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Παράγεται από φύλλα φοίνικα που φύεται στη Βραζιλία

Ένα ανθεκτικό κερί με μεγάλη προστατευτική ικανότητα ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και τα χείλη. Επειδή λειώνει στους 83° το χρησιμοποιούμε στα κραγιόν και τα λιπ μπαλμ για να αυξάνει την αντίσταση στη θερμότητα.

Μορφή σε παστίλιες.  Βαθμοί τήξης : 83°C

Στη συσκευασία περιέχονται 50 γρ

 

————————————————————————————————————————-

ΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Τα κεριά (waxes) είναι από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούμε στη παρασκευή των καλλυντικών.

Έχουν τρεις χαρακτηριστικές ιδιότητες:

Ρυθμίζουν τη σύσταση της κρέμας.

Πυκνώνουν, σκληραίνουν και απαλύνουν την υφή της.

Δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα και βοηθούν στην ενυδάτωση, Διευκολύνουν την γαλακτωματοποίηση. Με τους διαφορετικούς τύπος κεριών φτιάχνουμε: Βάλσαμα, κηραλοιφές, Στικ, κραγιόν, Μάσκαρα, eye liner , Κρέμες, γαλακτώματα, Κεριά αρωματικά

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος