Κόκκινο οξείδιο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

Για καλλυντική χρήση, πολύ λεπτή πούδρα, πιστοποιημένη Ecocert.

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

Oξείδιο

INCI Iron oxide & silica  –

Colour index :CI 77491

Για καλλυντική χρήση, πολύ λεπτή πούδρα, πιστοποιημένη Ecocert.

Το κόκκινο είναι βασικό χρώμα. Απαραίτητο για πολλούς συνδυασμούς.Προσθέτοντας κίτρινο φτιάχνουμε το πορτοκαλί και λίγο μαύρο το καφέ. Με το μπλε φτιάχνουμε το μοβ.

Χρώμα: έντονο κόκκινο τούβλου

Χρησιμοποιείται στο μακιγιάζ : Μέικ απ, Ρουζ, Κραγιόν, πούδρες, Λιπ γκλος, Μάσκαρα. Επίσης στο σαπούνι, στις κρέμες, ζελ, γαλακτώματα

Συσκευασία 10γρ σε πλαστικό βαζάκι

———————————————————————————————————————–

ΣΥΝΘΕΣΗ: οξείδιο του σιδήρου και του πυριτίου. 100% ορυκτό

Δοσολογία 0,1 έως 30%

Συνδυάζεται με τα χρώματα ΜΙΚΑ, τις ώχρες, τις φυτικές χρωστικές, τους άργιλους.

Για καλύτερη ανάμιξη των χρωμάτων άλεση σε ένα γουδί ή σε έναν μύλο καφέ

Γαλακτώματα: άμεση ενσωμάτωση στη λιπαρή φάση.

Στα μίγματα κερί με έλαια (στικ, κραγιόν): ενσωμάτωση στο τέλος της προετοιμασίας. Ζελέ: Ενσωμάτωση στο τέλος της προετοιμασίας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος