ΚΕΤΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

 

Λιπαρή αλκοόλη φυτικής προέλευσης. Την συναντάμε σε μορφή νιφάδας και είναι συστατικό ενισχυτικό του γαλακτωματοποιητή (όπως το μελισσοκέρι).
Δίνει μια σφιχτή υφή στην κρέμα μας και την κάνει πιο λιπαρή.

• Δεν είναι εύκολο να σταθεροποιήσει γαλάκτωμα μόνο του.
• Η κητυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται κατά προτίμηση με γαλακτωματοποιητή.

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

 

Η κετυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται ως συν-γαλακτωματοποιητής και πηκτικός παράγοντας για να σταθεροποιήσει τα γαλακτώματα και να διαμορφώσει την υφή τους. Κάνει τα γαλακτώματα πιο παχιά, θρεπτικά και κρεμώδη. Κατά κανόνα χρησιμοποιείται σε ποσοστό 2 à 5 %, σε συνδυασμό με άλλο γαλακτωματοποιητή (γαλακτωματοποιητή n°1, n°2 ή n°3, γαλακτωματοποιητή MF, γαλακτωματοποιητή VE) και ενσωματώνεται στην ελαιώδη φάση.
Δράση : Συν-γαλακτωματοποιητής (βελτιώνει την ποιότητα και τη σταθερότητα των γαλακτωμάτων) και μαλακτικό της επιδερμίδας.
Σύνθεση : Λιπαρό αλκοόλ φυτικής προέλευσης.
Προέλευση : Φοινικέλαιο
Τύπος : Συν-γαλακτωματοποιητής “λάδι στο νερό”, μη ιονικός, μη αιθοξυλιωμένος.
Ονομασία INCI : Cetyl alcohol
Όψη : Κηρώδες στερεό σε παστίλιες
Χρώμα : Λευκό
Οσμή : Ουδέτερη

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ : Θερμοκρασία δωματίου χωρίς υγρασία και φως. Κλείστε ερμητικά το σακουλάκι μετά τη χρήση.
ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ : Όλες οι επιδερμίδες, ιδιαίτερα οι ξηρές.
ΤΥΠΟΣ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΣ : “λάδι στο νερό”

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
• Συν-γλακτωματοποιητής, σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
• Πηκτικό :  παχαίνει και εμπλουτίζει την αφή των γαλακτωμάτων.
• Μαλακτικό :
• Επικαλυπτικό : σχηματίζει προστατευτικό φιλμ και προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας.

ΧΡΗΣΕΙΣ :
Σταθεροποιεί και κάνει πιο παχιά τα γαλακτώματα.
• Εμπλουτίζει τα γαλακτώματα με το γαλακτωματοποιητή n°3
• Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα με μικρή δοσολογία με το γαλακτωματοποιητή Ν°1 ή Ν°2
• Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα με το γαλακτωματοποιητή MF ή VE ή εμπλουτίζει με MF και VE
• Κρεμώδη γαλακτώματα, πλούσια, υφή “cocoon”.

ΔΙΑΛΥΤΟΤΗΤΑ : στην ελαιώδη φάση εν θερμώ.
Σημείο τήξης : 52°C

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : 2 à 5% (του συνολικού βάρους) που προστίθεται στην ελαιώδη φάση.
Προσοχή! Δεν χρησιμοποιείται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 5% στην κρέμα μας γιατί σε μεγάλη ποσότητα δεν απορροφάται.

 

ΤΥΠΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Συνολική ποσότητα προϊόντος 2% Κητυλική αλκοόλη 3% Κητυλική αλκοόλη 5% Κητυλική αλκοόλη
~ 30 ml 0.6 g 0.9 g 1.5 g
~ 50 ml 1.0 g 1.5 g 2.5 g
~ 100 ml 2.0 g 3.0 g 5.0 g

 

Συμβατότητα με συντηρητικά

Συντηρητικό Κουκούτσια Γκρέιπφρουτ Naticide Cosgard
Συμβατότητα         *** *** ***

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
• Δεν είναι εύκολο να σταθεροποιήσει γαλάκτωμα μόνο του.
• Η κητυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται κατά προτίμηση με γαλακτωματοποιητή.

——————-
ΤΥΠΟΙ ΥΦΗΣ

ΜΙΞΕΡ με “διασπαρτικό”
• 5% Γαλακτωματοποιητής VE
• 3% Κητυλική αλκοόλη
• 30% Σησαμέλαιο
• 61.4% νερό
• 0.6% συντηρητικό Cosgard

ΜΙΞΕΡ με “διασπαρτικό”
• 3% Γαλακτωματοποιητής MF
• 3% Κητυλική αλκοόλη
• 30% Σησαμέλαιο
• 63.4% νερό
• 0.6% συντηρητικό Cosgard

ΜΙΞΕΡ με “διασπαρτικό”
• 3% Γαλακτωματοποιητής Ν°2
• 3% Κητυλική αλκοόλη
• 10% φυτικό έλαιο Macadamia
• 83.4% νερό
• 0.6% συντηρητικό Cosgard

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος