Λευκό οξείδιο του ψευδαργύρου

6.00 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

Για καλλυντική χρήση, πολύ λεπτή πούδρα, μικρονιζέ, πιστοποιημένη Ecocert.

Χρήσεις: ερεθισμένη επιδερμίδα, σε επιδερμίδα που “βρέχεται” συχνά (μωρού). Δερματικά προβλήματα (ακμή, έκζεμα …)

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

Λευκό οξείδιο του ψευδαργύρου

INCI: Zinc oxide

Για καλλυντική χρήση, πολύ λεπτή πούδρα, μικρονιζέ, πιστοποιημένη Ecocert.

Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι μια λευκή χρωστική απαραίτητη για να ανοίγει τις αποχρώσεις να τις κάνει ματ και να δημιουργεί αδιαφάνεια στα καλλυντικά.

Γνωστή για τις αντισηπτικές και προστατευτικές ιδιότητες του, χρησιμοποιείται επίσης σε αλοιφές για τη φροντίδα του ερεθισμένου δέρματος και ειδικά για τα μωρά. Το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι επίσης γνωστή ως προστατευτικό φίλτρο UV.

Χρησιμοποιείται στο μακιγιάζ : Μέικ απ, Ρουζ, Κραγιόν, πούδρες, Λιπ γκλος, Μάσκαρα.Επίσης στο σαπούνι, στις κρέμες, ζελ, γαλακτώματα

Χρώμα : λευκό.

Συσκευασία 50γρ

————————————————————————————————————-

Ιδιότητες:

Αντιβακτηριακό απολυμαντικό: εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων στο δέρμα. Αντιμυκητιασικό: αναστέλλει την ανάπτυξη μυκήτων στο δέρμα.

Προστατεύει τα ευαίσθητα σημεία του μωρού.

Προστατευτικό UV: σχηματίζει αδιαφανές υμένιο το οποίο αντανακλά τις ακτίνες UV.

Χρήσεις: ερεθισμένη επιδερμίδα, σε επιδερμίδα που “βρέχεται” συχνά (μωρού). Δερματικά προβλήματα (ακμή, έκζεμα …)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος