Μαύρο οξείδιο

6.00 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

Για καλλυντική χρήση, πολύ λεπτή πούδρα, πιστοποιημένη Ecocert.

Το μαύρο είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για τα βασικά χρώματα. Σε μικρή ποσότητα βοηθάει να σκουραίνουν τα χρώματα και δημιουργεί αποχρώσεις του γκρι.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ 2103257687

Μαύρο οξείδιο

INCI Iron oxides & silica  – Colour index:CI 77499

Για καλλυντική χρήση, πολύ λεπτή πούδρα, πιστοποιημένη Ecocert.

Το μαύρο είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για τα βασικά χρώματα. Σε μικρή ποσότητα βοηθάει να σκουραίνουν τα χρώματα και δημιουργεί αποχρώσεις του γκρι. Το χρησιμοποιούμε επίσης για να φτιάξουμε μάσκαρα και eye-liner.

Χρησιμοποιείται στο μακιγιάζ : Μέικ απ, Ρουζ, Κραγιόν, πούδρες, Λιπ γκλος, Μάσκαρα. Επίσης στο σαπούνι, στις κρέμες, ζελ, γαλακτώματα

Χρώμα: έντονο μαύρο.

Συσκευασία : 10γρ σε πλαστικό βαζάκι

————————————————————————————————-

ΣΥΝΘΕΣΗ: οξείδιο του σιδήρου και του πυριτίου. 100% ορυκτό.

Δοσολογία 0,1 έως 30%.

Συνδυάζεται με τα χρώματα ΜΙΚΑ, τις ώχρες, τις φυτικές χρωστικές, τους άργιλους.

Για καλύτερη ανάμιξη των χρωμάτων άλεση σε ένα γουδί ή σε έναν μύλο καφέ.

Γαλακτώματα: άμεση ενσωμάτωση στη λιπαρή φάση.

Στα μίγματα κερί με έλαια (στικ, κραγιόν): ενσωμάτωση στο τέλος της προετοιμασίας.

Ζελέ: Ενσωμάτωση στο τέλος της προετοιμασίας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος