Βιταμίνη C

12.90 

Αντιγηραντικό και αντιοξειδωτικό κορυφαίο, η Βιταμίνη C ενεργοποιεί την σύνθεση κολλαγόνου, προφυλάσσει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες που τα καταστράφουν και ομογενοποιεί το χρώμα της επιδερμίδας.

Η δική μας είναι σε σταθεροποιημένη μορφή ώστε να εγγυάται σταθερή δράση στις συνταγές σας.

Ιδανική για προληπτική και θεραπευτική αντιγήρανση. Δίνει λάμψη στην επιδερμίδα και καταπολεμά τις κηλίδες.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Βιταμίνη C: L-ascorbic acid
Φημισμένη για τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες βιταμίνη (σε μορφή σκόνης), βοηθά στον σχηματισμό κολλαγόνου ενώ καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Επίσης προσφέρει και ήπια προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UVA. Χρησιμοποιείται στην Τρίτη Φάση της κρέμας σε δοσολογία 1-2 %.

Η βιταμίνη C χρησιμοποιείται ως ενεργό συστατικό σε όλα τα προιόντα που περιέχουν υδατική φάση. Κρέμες, γαλακτώματα, ζελέ, λοσιόν …

Μερικές ιδέες:

  • Αντιγηραντική κρέμα προσώπου-σώματος
  • Φροντίδα κατά της ρύπανσης
  • Μετά τον ήλιο κατά της φωτογήρανσης
  • Κρέμα χεριών γιά απαλοιφή κηλίδων

 Δοσολογία : 0,2 έως 5%

1). 0,2 έως 2% ως αντι-γήραντικό και αντι-οξειδωτικό

(Στο συνολικό βάρος της προετοιμασίας σας)

2). 3 έως 5% ως ελαφρύ λευκαντικό

(Στο συνολικό βάρος της προετοιμασίας σας)

———————- 

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε τη βιταμίνη C στα καλλυντικά μας

Η βιταμίνη C ανεβάζει το PH στις κρέμες μας.

Χρησιμοποιείστε τα pHμετρικά χαρτάκια για να μετρήσετε το PH στη κρέμα σας. Βάζετε λίγη ποσότητα κρέμας στο pHμετρικό και συγκρίνετε με το χρωματολόγιο που δίνεται μαζί με τα pHμετρικά.

Το pH πρέπει να είναι 6-7.  Για να το κατεβάσετε προσθέστε 2 σταγόνες γαλακτικό οξύ ή λίγο κιτρικό οξύ(ξυνό). Ξαναμετρείστε το για να είστε σίγουροι.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος