ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι εγγυήσεις μας

1- Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας εφ’ όσον μας επιστρέψετε το πακέτο σας στην αρχική του συσκευασία σε 10 ημέρες από την παραλαβή του. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι άθικτα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εγγύηση της επιστροφής του πακέτου είναι πλήρης: δεν απαιτείται αιτιολόγηση. Για κάθε αντικείμενο που επιστρέφεται ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Το πακέτο επεστράφη κλειστό: επιστροφή του ποσού της αγοράς, σας βαρύνουν τα έξοδα αποστολής.
  • Το προϊόν επιστρέφεται  επειδή δεν είστε ικανοποιημένοι: επιστροφή του ποσού της αγοράς, σας βαρύνουν τα έξοδα αποστολής.
  • Το προϊόν επιστρέφεται για ένα λόγο που οφείλεται στην ATHINAROM: επιστροφή του ποσού της αγοράς και πιθανόν και των εξόδων αποστολής.

Για την επιστροφή:

Για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας, σας ζητάμε να συμπεριλάβετε στην αίτηση σας το όνομά σας, τη διεύθυνση και την ημερομηνία της παραγγελίας.

Δεν θα εξετάσουμε ελλιπείς αιτήσεις.

Το πακέτο επιστροφή πρέπει να σταλεί στην ακόλουθη διεύθυνση:

ATHINAROM LTD
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 5, ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
Τ.Κ. 5330
ΤΗΛ +30 2106911022, +30 2107242151, +357 96760003

Η επιστροφή των χρημάτων  θα γίνει εντός 20 ημερών μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

 

2- Η Τιμή

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν  ΦΠΑ και εξαιρούν  τα έξοδα αποστολής. ΦΠΑ εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, η χρέωση γίνεται με βάση τον υφιστάμενο τιμοκατάλογο στην ημερομηνία  της παραγγελίας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρία ταχυμεταφορών και η παράδοση γίνεται εντός 2-3 ημέρών.

Το κόστος των μεταφορικών είναι 5,00 ευρώ για τα 2 πρώτα κιλά και 2,5 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αγορές άνω των 70,00 ευρώ, με βάρος έως δύο κιλά δεν χρεώνονται με μεταφορικά έξοδα. Για τα παραπάνω από δύο κιλά υπάρχει χρέωση 2,50 ευρώ για κάθε κιλό.

Για αποστολές σε δυσπρόσιτες και απομεμακρυσμένες περιοχές και Κύπρο τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κοντινότερο στην διεύθυνση του πελάτη κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής.

3- Χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας σας

Επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής της παραγγελίας σας, εκτός εκτάκτων συνθηκών και περιόδους διακοπών.

Η παραγγελία σας παραδίδεται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, εκτός αν υπάρχουν προβλήματα στις ταχυδρομικές υπηρεσίες παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή η ATHINAROM δεν είναι υπεύθυνη για τις καθυστερήσεις.

4 – Ασφάλεια πληρωμής

Η πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Wallet ή Paypal.

Τα προσωπικά σας δεδομένα

Για να αποστείλουμε την παραγγελία σας, ζητάμε:

  • Όνομα και διεύθυνση παράδοσης και χρέωσης.
  • E-mail διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και παράδοσης.
  • Νούμερο  πιστωτικής κάρτας: Τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδονται απευθείας στην Viva Wallet ή στο PayPal, χωρίς να μας κοινοποιηθούν. Ποτέ δεν έχουμε πρόσβαση στο τραπεζικό λογαριασμό σας.

– Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας.

Εμείς δεν μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας  με άλλες εταιρείες.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μόνο για τις υπηρεσίες της ATHINAROM LTD. ΟΥΔΕΜΙΑ  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν πωλείται, δωρίζεται, παραχωρείται ούτε ανταλλάσσεται, σύμφωνα με το νόμο των προσωπικών δεδομένων.

Γενικοί όροι

1 – Αποδοχή των όρων

Ο πελάτης κατά τη στιγμή της παραγγελίας αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει τους οι όρους πώλησης που αναφέρονται σε αυτή την οθόνη και τους δέχεται ρητά χωρίς επιφυλάξεις.

Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης διέπουν τη συμβατική σχέση μεταξύ ATHINAROM LTD και του πελάτη, και τα δύο μέρη την αποδέχονται πλήρως. Αυτοί οι γενικοί όροι υπερισχύουν όλων των άλλων όρων που περιέχονται σε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

2 – Η πληρωμή των εμπορευμάτων:

Η πληρωμή γίνεται, όπως προβλέπεται κατά την παραγγελία.

Όλες οι αγορές είναι πληρωτές σε μετρητά.

3 – Μεταφορά και Παράδοση:

Ρητά συμφωνείται ότι η μεταβίβαση της κυριότητας των αγαθών που παραγγέλθηκαν τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή της εξόδου από καταστήματα ή εργαστήρια μας. Ο αγοραστής συμφωνεί ως εκ τούτου να αποδεχθεί το σύνολο των κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τις μετακινήσεις, εκτός από την περίπτωση της μεταφοράς που παρέχονται από τον πωλητή ή από έναν πράκτορα.

Είναι ευθύνη του αγοραστή να κοινοποιήσει, ενδεχομένως, τις συνήθεις επιφυλάξεις πριν από την παραλαβή. Σε περίπτωση απουσίας οδηγιών του αγοραστή για τη μεταφορά, ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να παραδώσει όσο καλύτερα μπορεί τα εμπορεύματα, χωρίς να έχει ουδεμία ευθύνη.

Αν αδυνατεί να παραδώσει τα προϊόντα που παρήγγειλε στο αγοραστή λόγω έλλειψης επαρκών μέσων πρόσβασης, ο πωλητής δεν μπορεί με κανένα τρόπο να θεωρηθεί υπεύθυνος, εκτός αν ρητά κατά την παραγγελία δόθηκαν οδηγίες γι αυτό.

 

4 – Παράδοση

Ο πωλητής συμφωνεί να σεβαστεί το χρόνο παράδοσης 7 εργάσιμων ημερών. Εάν υπάρξει καθυστέρηση που οφείλεται στην ATHINAROM  LTDο αγοραστής έχει το δικαίωμα, εντός 60 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης να προχωρήσει με συστημένη επιστολή στην ακύρωση της παραγγελίας.

Οποιαδήποτε χρήματα που καταβλήθηκαν για την παραγγελία θα επιστραφούν άτοκα  στον πελάτη.

Οι ανωτέρω διατάξεις δεν εφαρμόζονται σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Ο αγοραστής επίσης οφείλει να σεβαστεί την ημερομηνία παράδοσης. Εάν, μετά την διάθεση των εμπορευμάτων, ο αγοραστής αναβάλλει την ημερομηνία παράδοσης, τα εμπορεύματα θεωρείται ότι έχουν παραδοθεί την ημερομηνία διάθεσης.

Επιστροφή: Δεν μπορεί να επιστραφεί το εμπόρευμα στον προμηθευτή, χωρίς τη ρητή συναίνεση του και οδηγίες για την αποστολή επιστροφής.

 

5 – Εγγύηση:

Παρέχουμε εγγύηση ποιότητας των εμπορευμάτων μας και υποσχόμαστε να τα ανταλλάξουμε ή να επιστραφούν τα ελαττωματικά στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Για τεχνική υποστήριξη για κάποιο προϊόν, ή ερωτήσεις, παρακαλώ καλέστε τον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου: +30 210 6911022 ή στείλτε μας μήνυμα στο contact@athinarom.com.cy

 

6 – Διαφορές:

Η παρούσα σύμβαση υπόκειται στην νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η  ATHINAROM LTD δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις ζημίες κάθε είδους, υλικές ή άυλες, που μπορεί να προκύψουν από κακή χρήση των προϊόντων που πωλούνται. Η ευθύνη της ATHINAROM LTDπεριορίζεται στο ποσό της παραγγελίας και δεν μπορεί να κατηγορηθεί για απλά σφάλματα ή παραλείψεις που μπορεί να συμβούν, παρά όλες τις προφυλάξεις που λαμβάνονται κατά την παρουσίαση των προϊόντων.

Σε περίπτωση δυσκολιών στην εφαρμογή της παρούσας σύμβασης, ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα, πριν από οποιαδήποτε νομική δράση να αναζητήσει μια συμβιβαστική λύση με τη βοήθεια μιας επαγγελματικής ένωσης του κλάδου, σε μια ένωση καταναλωτών ή οποιοδήποτε άλλο συνήγορο της επιλογής του.

Απαιτήσεις ή διαφωνίες θα ακούγονται πάντα με προσοχή και φιλικά, την καλή πίστη πάντα να τεκμαίρεται για όσους έλαβαν τον κόπο να εξηγήσουν το πρόβλημα τους. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο πελάτης θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με την εταιρεία για να καταλήξουν σε συμβιβαστική λύση.

Διαφορετικά η Δικαιοσύνη έχει αποκλειστική αρμοδιότητα να κρίνει την υπόθεση, ανεξάρτητα από τον τόπο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής.