Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ATHINAROM

Η  ATHINAROM  είναι μία σύγχρονη εταιρεία εξειδικευμένη στην ιατρική – επιστημονική αρωματοθεραπεία και φυτική δερμοκοσμητολογία

Η  επιχείρηση, με διακριτικό τίτλο ATHINAROM,  ιδρύθηκε το 2012 από την Κ. Αθηνά Καμπάνη και συνεχίζει την λειτουργία της υπό την διεύθυνση της Κ. Ελένης Κεφαλωνίτου. Στόχος της η διάδωση της χρήσης των  Νο 1 αιθερίων ελαίων στον κόσμο, 100% αγνών και φυσικών ιατρικής κατηγορίας, της εταιρείας PRANAROM που εδρεύει στο Βέλγιο.

Η ATHINAROM εμπορεύεται όλη την γκάμα προϊόντων της PRANAROM, που περιλαμβάνει εκτός των αιθερίων ελαίων που είναι άνω των 200, σκευάσματα με αιθέρια έλαια και συμπληρώματα διατροφής καθώς και τα φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης της ίδιας εταιρείας.

Παράλληλα η ATHINAROM προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση με σεμινάρια για την χρήση αιθερίων ελαίων, φυτικών ελαίων και άλλων φυτικών συστατικών στον τομέα της υγείας, της ευεξίας και της κοσμητολογίας.

Η Athinarom εγγυάται την ποιότητα των αιθερίων ελαίων, φυτικών και όλων των υλικών για καλλυντικά που προτείνει με την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού ελέγχου και πιστοποίησης ECOCERT.

ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ 18050.

ΤΗΛ : 2107242151, 2106911022.

Ηλεκτρονικό κατάστημα :  www.athinarom.gr

E-MAIL: info@athinarom.gr

ΑΦΜ  : EL 042803880

———————–

 ATHINAROM συνεργάζεται εμπορικά και επιστημονικά με την βελγική εταιρεία Pranarôm International, της οποίας διαθέτει  κατ΄αποκλειστικότητα  τα προϊόντα και την γνώση  σε Ελλάδα και Κύπρο.

————————————————————–

 PRANARÔM 

Έδρα το Βέλγιο, Avenue des Artisans, 44 – 7822 Ghislenghien.

Διευθύνεται από το 1991 από τον Dominique Baudoux, διεθνούς φήμης φαρμακολόγο και αυθεντία στην ιατρική χρήση των αιθέριων ελαίων.

Είναι leader στην διάθεση 100% αγνών και φυσικών αιθερίων ελαίων με χημειότυπο, κατάλληλων για ιατρική αρωματοθεραπεία, καθώς και δερμοκαλλυντικών φυτικών ελαίων ψυχρής έκθλιψης βιολογικής καλλιέργειας.

Πραγματοποιεί ερευνητικό έργο σε ότι αφορά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων στον άνθρωπο και τα ζώα.

Το Διεθνές Κολλέγιο Επιστημονικής αρωματοθεραπείας της Pranarôm παρέχει ολοκληρωμένη διδασκαλία της ιατρικής αρωματοθεραπείας σε επαγγελματίες της υγείας (ιατρούς φαρμακοποιούς). Αναγνωρίζεται ως η πλέον έγκυρη ιδιωτική Σχολή επιστημονικής αρωματοθεραπείας στον κόσμο, υπό την διεύθυνση του ιδρυτού της Dominique Baudoux.

Όλα τα αιθέρια έλαια έχουν το λογότυπο HECT, που εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα στην χρήση τους επειδή σέβονται τα κριτήρια που απαιτεί η χρήση των αιθερίων ελαίων στην ιατρική αρωματοθεραπεία :

1. Το φυτό που έχει αποσταχθεί είναι βοτανολογικά ταυτοποιημένο.

2. Ορίζεται το μέρος του φυτού που έχει αποσταχθεί. (π.χ. φύλλα, άνθη κλπ)

3. Ο χημειότυπος (ή βιοχημική σύσταση του αιθέριου ελαίου) είναι προσδιορισμένος με αέριο χρωματογραφία με διπλό έλεγχο.

4. Η απόσταξη των φυτών σέβεται τους κανόνες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας καθώς και της ειδικής διάρκειας για κάθε φυτό ξεχωριστά. Τα αιθέρια έλαια που παραλαμβάνονται από συγκεκριμένους μικρούς παραγωγούς παρέχουν τις απαιτούμενες εγγυήσεις γνησιότητας και αγνότητας χωρίς αλλοίωση ή νόθευση.