ΝΕΕΜ / NEEM BIO

9.30 

Τομέας εφαρμογής – FR Domaine d’application – EN Application domain

Φυσική ευεξία – Περιποίηση δέρματος – Περιποίηση ομορφιάς – Περιποίηση μαλλιών – Bien-être naturel – Soins De La Peau – Soins Beauté – Soin des cheveux – Natural Well-Being – Skin Care – Beauty Care – Hair Care 

Παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο στην αγιουρβεδική ιατρική, το φυτικό έλαιο neem είναι γνωστό για τις καθαριστικές και απολυμαντικές του ιδιότητες: φροντίδα για προβληματικό δέρμα, φροντίδα μαλλιών αλλά και φυτών.

Traditionnellement utilisée en médecine ayurvédique, l’huile végétale de neem est réputée pour ses vertus purifiantes et assainissantes : soin des peaux à problèmes, soin des cheveux et même des végétaux.

Traditionally used in Ayurvedic medicine, neem vegetable oil is renowned for its purifying and sanitizing properties: care for problem skin, hair care and even plants.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: 18036 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Λατινική ονομασία: 

Azadirachta indica –Παρθένο πρώτης ψυχρής έκθλιψηςVierge de première pression à froid – Azadirachta indica – Virgin from first cold pressing

Δοσολογία

Θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε αραίωση 20% στα παρασκευάσματά σας λόγω της ισχύος του, της έντονης και πικάντικης μυρωδιάς του. Εφαρμόστε αραιωμένο στο δέρμα ή ως μάσκα μαλλιών ανάλογα με την επιθυμητή χρήση. Φυσική πήξη σε θερμοκρασία δωματίου.

Posologie

Il convient de l’utiliser en dilution à 20% dans vos préparations en raison de sa puissance, son odeur forte et épicée.  Appliquer diluée sur la peau ou en masque capillaire en fonction de l’utilisation désirée. Naturellement épaisse à température ambiante.

Dosage

It should be used in 20% dilution in your preparations because of its potency, its strong and spicy smell. Apply diluted on the skin or as a hair mask depending on the desired use. Naturally thick at room temperature.

Σύνθεση – Composition:

Melia azadirachta seed oil*; Tocopherol.

Προφυλάξεις

Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού ή εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε παιδί. Μια ελαφρά εναπόθεση στο κάτω μέρος της φιάλης είναι φυσιολογική. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Φυλάσσετε μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας και φωτός. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Μην καταπίνετε.

Précautions

Ne pas utiliser chez l’enfant de moins de 3 ans, pendant la grossesse et l’allaitement ou si vous essayez d’avoir un enfant. Un léger dépôt au fond du flacon est normal. Eviter le contact avec les yeux. Tenir hors de portée des jeunes enfants. A conserver à l’abri de toute source de chaleur et de la lumière. USAGE EXTERNE. Ne pas ingérer.

Precautions

Do not use in children under 3 years of age, during pregnancy and breast-feeding or if you are trying to have a child. A light deposit at the bottom of the bottle is normal. Avoid contact with eyes. Keep out of the reach of young children. Store away from any source of heat and light. EXTERNAL USE. Do not ingest.

*Ingrédient issu de l’agriculture biologique (contrôle Certisys BE-BIO-01) – BIO signifie : issu de l’agriculture biologique (contrôle Certisys BE-BIO-01).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ml