ΚΑΡΥΔΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

11.00 

‘Αρωμα & λιχουδιά από τους Παραδείσους της Καραϊβικής.

100% φυσικής προέλευσης ΒΙΟλογικό. Άρωμα μαγειρικής & καλλυντικών, υδατοδιαλυτό.

Συνδυάζεται θαυμάσια με το έλαιο καρύδας στις δημιουργίες σας !

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

 

Χρήση:
– 0,5 έως 2% σε κρέμα, λιπ γκλος, κραγιόν, αφρόλουτρο κλπ, μόνο του είτε ανακατεμένο με αιθέρια έλαια.
– 0,5 έως 2% στο σπιτικό σαπούνι , eau de toilette, άλατα μπάνιου, …, μόνο του είτε ανακατεμένο με αιθέρια έλαια.
– 5 έως 10% σε παρασκευάσματα με αλκοόλη, τύπου κολόνιες.
– Λίγες σταγόνες ανά κιλό στη μαγειρική.

Δεν θα πρέπει να θερμαίνεται, εισάγεται στο τέλος της διαδικασίας, όταν το μείγμα έχει ήδη κρυώσει.
Συντήρηση: για να συντηρηθεί σωστά σας συμβουλεύουμε να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκιερό μέρος (π.χ. ψυγείο) κρατώντας τα μακριά από τα παιδιά.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος