ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ BIO / PRUNUS AMYGDALUS / AMANDE DOUCE

9.20 

Οι κυρίες τη υψηλής κοινωνίας της αρχαίας Αιγύπτου χρησιμοποιούσαν το αμυγδαλέλαιο στην κατασκευή αλοιφών με βάση μέλι, αρωματικό κρασί και κανέλα. Σήμερα το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία γιατί κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και πιο ελαστική.

Ιδανικό για την επιδερμίδα των μωρών, πολύ θρεπτικό, αρκεί να είναι αγνό 100%. Θυμηθείτε : δεν γίνεται να είναι αγνό και φτηνό.

Εκκαθάριση

Περιγραφή

Prunus amygdalus  φυτικό έλαιο πρώτης ψυχρής μηχανικής έκθλιψης – Παρθένο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : στην αγορά κυκλοφορεί αμυγδαλέλαιο σε πολύ χαμηλή τιμή επειδή χρησιμοποιείται ευρέως και νοθεύεται επίσης ευρέως. Το αμυγδαλέλαιο “πρώτης ψυχρής μηχανικής έκθλιψης” 100% φυσικό (χωρίς προσμίξεις με άλλα ελαιώδη συστατικά) με πραγματικές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι φτηνό !

Οι κυρίες τη υψηλής κοινωνίας της αρχαίας Αιγύπτου χρησιμοποιούσαν το αμυγδαλέλαιο στην κατασκευή αλοιφών με βάση μέλι, αρωματικό κρασί και κανέλα. Σήμερα το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία γιατί κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και πιο ελαστική.

Στο μασάζ καταπολεμά τον κνησμό, τους ερεθισμούς και τα σκασίματα.

Με λήψη από το στόμα είναι εξαιρετικό υπακτικό (κατά της δυσκοιλιότητας) χωρίς να ερεθίζει το έντερο. Αντίθετα ανακουφίζει τις φλεγμονές του πεπτικού και βοηθά στην απορρόφηση της πέτρας του νεφρού, σταματά τον βήχα και δρα ως αποχρεμπτικό των βρόγχων.

Προλαμβάνει τις ραγάδες στις εγκύους σε συνδυασμό με λάδι αγριοτριανταφυλλιάς και χρησιμοποιείται στα ευαίσθητα σημεία των μωρών (γλουτοί).

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  • Ξηρή και πολύ ξηρή επιδερμίδα
  • Εύθραυστη επιδερμίδα
  • Ερεθισμοί, εγκαύματα
  • Σκασίματα, ραγάδες
  • Μαλλιά ξηρά, ατίθασα, με ψαλίδα.
  • Μαλλιά κατσαρά
  • Πιτυρίδα

ΜΑΛΛΙΑ

  • Ξηρά ατίθασα, με ψαλίδα, κατσαρά, εύθραυστα.
  • Σγουρά
  • Βαμμένα
  • Πιτυρίδα

Ευρεία χρήση σε καλλυντικές κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα.

Συσκευασία 50 ml σε γυάλινο καραμελέ μπουκάλι ή ανασυσκευασμένο (το ίδιο ακριβώς λάδι της Pranarôm) από την Athinarom σε 100 ml.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Βάρος

,