ΒΑΝΙΛΙΑ / VANILLA

48.70 

Δεν χρειάζεται να παρουσιάσουμε το αιθέριο έλαιο βανίλιας. Χρησιμοποιείται στη Μαγειρική, Αρωματοποιία, Κοσμητολογία. Είναι ηρεμιστική, αντικαταθλιπτική, αφροδισιακή και ευπεπτική.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: 16863 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

  • Λατινική ονομασία : Vanillia planifolia
  • Μέρος φυτού που εκχυλίζεται : ελαιορητίνη
  • Αρωματική ένωση : Βανιλλίνη

Δοσολογία
Έως και 10 σταγόνες ανάλογα με την ένταση που επιθυμείε στα καλλυντικά παρασκευάσματα ή τα συνήθη προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας.
Σύνθεση
Βανιλλίνη
* Συστατικό βιολογικής γεωργίας (Certisys BE-BIO-01 control) – προϊόν ECOGARANTIE ® πιστοποιημένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές ECOGARANTIE (CERTISYS control).
Προφυλάξεις
“Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Να μην χρησιμοποιείται σε κατεστραμμένο δέρμα. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και σε παιδιά κάτω των 7 ετών. Φυλάσσετε μακριά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας και φωτός. Ανακινήστε πριν τη χρήση. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.010 kg
Βάρος